Vrolijke feesten en alvast een gelukkig Nieuwjaar!

Na de Sint begonnen de kinderen de week erop volop over kerstbomen en kerstversiering. Niets leuker dan samen kerstversiering knutselen en bomen opzetten met wat gezellige muziek op de achtergrond. Woensdag was het schrift. We tekenden prachtige uilen. Deze worden tijdens de kerstvakantie opgestuurd naar een uilenvereniging die er een kleurboek van gaan maken. Wij zijn alvast benieuwd welke tekeningen gekozen zullen worden!

Jasmijn kwam donderdag ook al een dagje proberen in onze klas. Het voelde alsof ze er al altijd geweest was. Vorige week startte Jasmijn dan officieel in onze klas: nog eens welkom!

We maakten onze eigen robots met de materialen die we eerder uit de computer vijsden. We knutselden kerstversiering, kerstkaarten en andere feestelijke dingen. we maakten dino’s met de nieuwe zoobs. Tijdens de kleuterateliers konden we kiezen uit djembe spelen, met zoutdeeg kerstversiering knutselen, sleutelhangers maken, een buurtwandeling doen, hun eigen film regisseren en en wafels bakken voor de warmste week. Donderdag sneden we groenten voor een heel kleuterleger. Dit voor onze spaghettisaus. Vrijdag was het heerlijk smullen tijdens ons kerstfeestje! Wat een festijn om de vakantie in te zetten!

Een gedachte over “Vrolijke feesten en alvast een gelukkig Nieuwjaar!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: