Batman enz…

Deze week werd er volop geknutseld met onze nieuwe diamanten, glitters, pomponnetjes, enz. Ook ontdekten ze de waterverf en werden vissen en oceanen geschilderd. Er was even een hevige fascinatie voor Batman in de klas en we maakten een waar Batmanmuseum. Schilderijen, tekeningen, standbeelden en zelfs een supergrote Batmangrot uit Lego kwamen aan bod. En we werkten alweer 2 onderzoeken af: eentje over de pinguin en eentje van de cactus.Dinsdag gingen we voor de 1ste keer naar de bib, wat hebben we veel mooie boeken gekozen. We kregen woensdag de 1ste graad op bezoek, dit was supertof! Zij konden ons helpen met allerlei dingen en gaven ons heel leuke ideeën om te doen in de klas. Dit zouden we wel vaker willen!

Uiteraard profiteerden we ook nog van het zalige weer en deden allerlei toffe buitenactivteiten. Bellen blazen, frisbeeën, ping pong, stoepkrijttekeningen maken en nog zoveel meer.

Vandaag maakten we een reuze muzikale knikkerbaan (dank je wel Elien dat we deze mochten lenen), speelden we met Mitox zijn grote houten racebaan, konden we ons brein breken met het pinguinsmartgame van Freek en schilderden er met glitterverf op los. 

Vrijdag speelden we nog met de geleende fietsjes en parcoursmateriaal. Wat was dit leuk! En zo vloog onze weer weet om… Wat gaat de tijd toch snel als je plezier hebt!

Een gedachte over “Batman enz…

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: