De 1ste week al voorbij!

Na een leuke 1 september vol spanning en plezier om elkaar weer terug te zien, nieuwe dingen in de klas te ontdekken en gewoon lekker te spelen, vlogen we er deze week opnieuw helemaal in!
Parels rijgen, nieuwe spelletjes en puzzels uitproberen, heerlijk schilderen met ecoline, knutselpret, met de dieren spelen, de barbies mooi aankleden, stempelen, met de plasticine spelen, strijkparelen, en nog zoveel meer deden we tussen al onze andere activiteiten door.
Daarbuiten werd er in onze volledige eerste week hard gewerkt!

Ons 1ste onderzoek over een rups, is al een feit! Dit met dank aan Lobke, Freek en Noé.

Karlijn bracht van de boekenbeurs nieuwe boekjes mee, en wat voor toffe boekjes waren dat!

Eentje ging over monsters en het ander over allerlei vormen. We maakten onze eigen monstertjes voor op de lichtbak en speelden er een schaduwspel mee. We knutselden ook zelf vormen en haalden de ontdekdoos van tangram erbij en creëerden allerlei prachtige dieren, robots, mannetjes en ook enkele abstracte kunstwerken. Hier hebben we ons ontzettend mee geamuseerd! Er werden prachtige dingen met de Lego gebouwd: van vliegtuigen tot een enorm politiekantoor. We drukten ook al weer volop allerlei mooi dingen, er werden zelfs letters uit schuim geknipt om zo namen en woorden te maken. Heel knap! Ook onze nieuwe autogarage trekt veel kleuters, tof om met iedereen samen te spelen.

Dan ook onze 1ste keer schrift gehad. De 3de kleuterklas was heel blij om er opnieuw aan te beginnen. De 2de kleuterklas begon ietwat afwachtend, maar waren al snel heel enthousiast. Dat komt dus helemaal goed! Vandaag deden we al een 1ste poging tot een klasselfie, maar we denken dat we morgen beter iemand anders deze laten nemen😄!

Vrijdag kregen we 2 instappers van Elien op bezoek. Iedereen was heel zorgzaam en lief. Toch slaagden Toon en Eleonore erin in een onbewaakt moment lekker te gaan “kokkerellen” in de keuken. Die tussenklas zal nog wel enkele dagen naar heerlijke spaghettikruiden ruiken 😄! 

Zoals je kan lezen: een productieve, drukke en plezante week! 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: